Aydınlatma Metni

PEMBEMAVİ TEDAVİ HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (PEMBEMAVİ HASTANESİ) 
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ GENEL AYDINLATMA METNİ  



Veri Sorumlusu sıfatıyla PEMBEMAVİ TEDAVİ HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (PEMBEMAVİ HASTANESİ/ŞİRKET/İŞVEREN) duruma göre aşağıda belirtilen şekillerde elde ettiğimiz kişisel verilerinizin, ticari ilişkilerimiz kapsamında veya sizlerle olan iş ilişkimiz dahilinde, işlenmelerini gerektiren amaç çerçevesinde ve bu amaç ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü şekilde, tarafımıza bildirdiğiniz kişisel verilerin doğruluğunu ve güncel halini koruyarak,    kaydedileceğini, depolanacağını, muhafaza edileceğini, yeniden düzenleneceğini, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılabileceğini ve KVKK'nın öngördüğü şartlarda, yurtiçi veya yurtdışı üçüncü kişilere aktarılabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK'da sayılan sair şekillerde işlenebileceğini bildiririz.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİ TOPLAMAMIZIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından Hastanemizde çalışanlarımıza fiziki veya telefon aracılığı ile ya da elektronik ortamda yaptırdığınız kayıt, randevu, iş başvuruları gibi farklı kanallarla elde edilmekte, bu veriler Şirketimizin Mevzuata ve Şirket Politikalarına uyumunun sağlanması hukuki sebeplerine dayanılarak toplanmaktadır. Kişisel verileriniz, 6698 Sayılı KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak, KVKK’nın 4., 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri ve özel nitelikli kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu Aydınlatma Metninde belirtilen amaçlarla toplanabilmekte, işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
Şirket'in işyeri-çalışan-ziyaretçi güvenliğini sağlamaya yönelik hukuki yükümlülüğü ve meşru menfaati gereği, işyeri binasına yerleştirdiğimiz kameralar aracılığıyla kayıt yapmaktayız. “İŞYERİ SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ KAYIT POLİTİKAMIZI”  www.pembemavi.com.tr adresimizden inceleyebilirsiniz
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI
Toplanan kişisel verileriniz, KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK’nın 4., 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri ve özel nitelikli kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Pembemavi Tedavi Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (Pembemavi Hastanesi/Şirket) tarafından aşağıda yer alan amaçlarla işlenebilmektedir:
• Şirketimizin yürüttüğü ticari faaliyetlerin ilgili mevzuata ve Şirket Politikalarına uygun olarak yerine getirilmesi için Şirket’imizin iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve bu doğrultuda faaliyetlerin yürütülmesi,
• Şirketimizin kısa, orta ve uzun vadede ticari politikalarının tespit edilmesi, planlanması ve uygulanması,
• Şirketimizin insan kaynakları faaliyetlerinin tasarlanması ve yürütülmesi;
• Şirketimizin iş ilişkisi içerisinde olunan gerçek ve tüzel kişilerin, ticari ve hukuki emniyetinin sağlanması,
• Şirketimizin oluşturduğu ticari itibarının ve güvenin korunması,
• Sağlık ve cinsel hayata ilişkin özel nitelikli kişisel veriler ise ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, işlenebilmektedir.
Kişisel verilerinizin Şirket’imiz tarafından işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere www.pembemavi.com.tr internet adresinden ulaşabileceğiniz “PEMBEMAVİ TEDAVİ HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (PEMBEMAVİ HASTANESİ/ŞİRKET) KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI”nda yer verilmiştir.  
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN YURT İÇİNDEKİ ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE PAYLAŞILMASI
Toplanan kişisel verileriniz; KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Pembemavi Tedavi Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (Pembemavi Hastanesi/Şirket) tarafından aşağıda yer alan amaçlarla, gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerine, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir:
• Şirketimizin yürüttüğü ticari faaliyetlerin mevzuata ve Şirket politikalarına uygun olarak yerine getirilmesi için Şirket’imizin iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve bu doğrultuda faaliyetlerin yürütülmesi;
• Şirketimizin kısa-orta-uzun vadede ticari politikalarının tespit edilmesi, planlanması ve uygulanması;
• Şirketimizin insan kaynakları faaliyetlerinin planlanması ve yürütülmesi;
• Şirketimizin insan kaynakları faaliyetlerinin planlanmasına ve icrasına destek olunması;
• Şirketimizin ve iş ilişkisi içerisinde olunan gerçek/tüzel kişilerin ticari ve hukuki emniyetinin sağlanması;
• Şirketimizin oluşturduğu ticari itibarının ve güvenin korunması.
Kişisel verilerinizin Şirket’imiz tarafından aktarma amaçları konusunda detaylı bilgilere www.pembemavi.com.tr internet adresinden ulaşabileceğiniz “PEMBEMAVİ TEDAVİ HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (PEMBEMAVİ HASTANESİ/ŞİRKET) KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI”nda yer verilmiştir.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN YURT DIŞINDAKİ ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE PAYLAŞILMASI
Rıza göstermeniz halinde kişisel verileriniz, yurt dışı seyahatlerinde ve eğitimlerinde iletişim sağlanması, seyahat organizasyonunun sağlanması ve toplu e-posta gönderimlerinin yapılabilmesi için yurt dışındaki üçüncü kişilerle paylaşılabilmektedir.
Rıza göstermeniz halinde Yurt Dışı Sağlık Sigortanız olması halinde ilgili sigorta şirketi ile paylaşılabilmektedir.
VERİ SAHİBİ OLARAK KVKK’NIN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ
Kişisel verisi işlenen gerçek kişilerin KVKK’nın 11. maddesi uyarıca sahip olduğu haklar aşağıdaki gibidir;
• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.pembemavi.com.tr internet adresimizden veya kurumumuzdan temin edebileceğiniz “VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU’nu” kullanarak veya formda yer alan bilgileri içeren bir dilekçe ile Şirketimize iletebilirsiniz ya da Şirketimize doğrudan başvurabilirsiniz.
Şirket’imiz, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, tarafımızca Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.
Bu Genel Aydınlatma Metni Şirketimizin internet sitesinde (www.pembemavi.com.tr) yayınlanır.  

 

PEMBEMAVİ TEDAVİ HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

(PEMBEMAVİ HASTANESİ)
İLETİŞİM: Fethiye Mah. Ulu Cad. No:1 16140 Nilüfer/Bursa
www.pembemavi.com.tr
444 0 714


KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN AYDINLATMA ve RIZA METNİ FORMU
 indirmek için tıklayınız.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU BAŞVURU FORMU indirmek için tıklayınız.